רופא תעסוקתי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

22/08/2011 | 11:55 | מאת: חמדה

מורה במקצועי,סובלת מכאבים ממושכים עקב שתי פריצות דיסק. השנה הייתי שלושה חודשים בחופשת מחלה . רופא תעסוקתי אישר לי הורדה בשעות הוראה עד סוף שנת הלימודים הנוכחית. כרגע עדיין מטופלת בתרופות חזקות ובזריקות לגב. בשנת הלימודים הבאה אני אהיה בשבתון ולא אעבוד אבל בשנה שלאחר מכן אחזור לעבודה ומאחר ובית ספרי הצטרף לתוכנית עוז לתמורה אצטרך לעבוד יותר שעות , דבר שאינו ביכולתי. מה עלי לעשות עכשיו ?

חמדה שלום, לאור העובדה ששאלתך מכוונת לפרק זמן של עוד שנה. אני ממליצה שתפני בבוא העת שוב לרופא תעסוקתי עם חומר רפואי עדכני מהאורתופד המטפל בך. אין אפשרות לקבל עזרה מביטוח לאומי כאשר לא סיימת לנצל את כל ימי המחלה הצבורים לרשותך במקום העבודה. בריאות שלמה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות