טופס ויתור סודיות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

16/08/2011 | 13:11 | מאת: אבי

אני חתמתי על טופס ויתור סודיות מול גוף מדיני לעבודה במקום ביטחוני ,רציתי לדעת האם יש לגוף הנ"ל לדעת הכל על מצבי הרפואי למרות הביקשו ממני מכתב סיכום רפואי מרופא המשפחה?והאם הם יכולים לבדוק כם אצל רופאים פרטיים שהייתי בעבר?ואיך זה מתבצע הם נכנסים למחשב ישירות של כל הגופים הנ"ל או מקבלים מהם מכתב?ונאלה החשובה ביותר האם המידע שהגוף המדיני נחשף אליו במידה ולא התקבלתי לעבודה נאשר בידהם ואסןר להם לדווח למעסיק מה הסיבה שלא התקבלתי ?אודה לכם מאוד על תשובה מהירה

אבי שלום, הפורום עוסק בזכויות רפואיות מול ביטוח לאומי, מס הכנסה ועוד. איננו עוסקים בשאלות חוק ואין לנו ידע לגבי איזה סוג מידע יכול להשיג מוסד גדול וממשלתי. חתימה על טופס ויתור סודיות משמעותה שהנך מאפשר לאותו מבקש לדלות מידע לגבי מצבך הרפואי לצורך מטרת בדיקת מצבך הרפואי בלבד. בהצלחה!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות