אישור עבודה בשמש

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/08/2011 | 08:56 | מאת: רונית

שלום רב, בעלי משתתף בקורס גננות נוי סוג 1. אחת מדרישות משרד התמ"ת היא שיביא אישור עבודה בשמש. בעלי פנה למרפאה ורופאת המשפחה אמרה שאיננה רשאית לתת לו אישור כזה אלא רק סיכום מידע רפואי. במזכירות המרפאה הפנו אותנו למרפאה תעסוקתית. במרפאה התעסוקתית לאחר סידרה של בדיקות הסכימו לתת לו אישור: "רשאי להתחיל בעבודתו" אך סרבו לרשום סעיף המתאר במדוייק שהוא רשאי לעבוד בשמש. במשרדי הקורס אומרים שהוא צריך להביא במפורש אישור שבו כתוב "רשאי לעבוד בשמש". עלי לציין שכל 20 המשתתפים האחרים בקורס לא נתקלו בכל כך הרבה קשיים על מנת לקבל אישור כל כך פשוט. מה עלינו לעשות ולמי עלינו לפנות? תודה, רונית

רונית שלום, פורום זה עוסק במימוש זכויות רפואיות מול גופים כגון ביטוח לאומי, מס הכנסה, חברות ביטוח וכן הלאה. איננו מתעסקים עם נהלים פנימיים של קופות החולים.

15/08/2011 | 09:33 | מאת: רונית

תשובה מאכזבת למי עלי לפנות?

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות