ניתוח אף שבור

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/08/2011 | 01:23 | מאת: יגאל שמלי

לפני כשנה וחצי שברתי את האף וברוב טיפשותי לא הלכתי לראות רופא בהקדם כי לא שמתי לב לעיוות שנוצר לי באף, ועכשיו האף שלי מוטה לצד ימין והעצם העליונה שלו בולטת מאוד (רואים שזה לא אף טבעי, פעם היה לי אף סולד ויפה ועכשיו הוא מוטה הצידה), בנוסף אני יודע שדבר כזה עלול לגרום לבעיות עתידיות בדרכי הנשימה, אשמח לדעת אם איזשהו ביטוח מכסה ניתוח אף במקרה של שבר תודה רבה מראש

יגאל שלום עליך לבדוק איזה פוליסות ביטוח יש ברשותך והאם יש בהן כיסוי של תאונות אישיות בהצלחה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות