יועץ רפואי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

31/07/2011 | 19:05 | מאת: שוה זה יצחקי

כרגע אני מקבל קיצבה לפי 45 אחוז כולל תקנה 15 בערך 5 שנים.אם אקבל הגדלת הנכות בגין אותה תאונה והנכות תעלה לפי חישובי הוועדה האם בגלל שזה אותה תאונה האם אקבל רטרואקטיבית את הכסף?תודה רבה

במידה והגשת החמרת מצב ולכן זומנת לוועדה רפואית, על פי החוק ניתן לקבל תשלום רטקרואקטיבי מיום הגשת ההחמרה.

שלום רב, כאשר מאשרים תביעה להחמרת מצב נפגעי עבודה ניתן לקבל תשלום מיום שליחת התביעה ולא מעבר לכך.

02/08/2011 | 10:13 | מאת: יצחקי

לא הבנתי את כוונתך.אפשר לקבל תשלום רק מיום הגשת התביעה ולא מעבר לכך.אם קיבלתי תשלום עבור 45 אחוזי נכות ויעלו לי את הנכות ל80 אחוז לצמיתות האם לא אקבל תשלום לפי 80 אחוזי נכות?תודה רבה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות