חולה פרקינסון

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

24/07/2011 | 20:01 | מאת: סופי

בעלי חלה בפקרינסון כנראה כתוצאה מחומרים עימם הוא עובד. כיצד המוסד שלכם יכול לעזור לנו לקבל את זכויותינוף ובכלל מהן זכויתיו מול ביטוח לאומי ומקום העבודה. כרגע הוא עדיין עובד במשרה מלאה.

סופי שלום רב, המוסד שלנו הינו גוף שעוסק במימוש זכויות מול גופים כגון, ביטוח לאומי, מס הכנסה, חב' ביטוח ועוד. אני יכולה לעזור לכם ולהזמין אותכם לפגישת ייעוץ עימי. הפגישה ללא עלות ואינה מחייבת מטרתה היא לבדוק אם קיימת אפשרות להוכיח את הקשר בין החשיפה בעבודה למחלה על פי נסיונינו וכמובן לבדוק זכויות נוספות שהן תלויות במצבו הרפואי. כפי שידוע לך מחלת הפרקינסון יכולה להתבטא באופן שונה מאדם לאדם. בכל מקרה, ישנן בהחלט נושאים שצריך ומומלץ לבדוק גם כאשר הוא ממשיך לעבוד. לתיאום פגישה אנא חייגי ל*2468. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות