ביטוח לאומי אינו הבטחון שלי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

21/07/2011 | 21:58 | מאת: גולדמן סגלית

לאחר שנתיים מאבק, ונסיונות אחרונים של ביטוח לאומי לגזול ממני את כספי.יש תיעוד מוכח רק לא בא לי עוד מילחמות נגדם. ניצחתי . קיבלתי שנתיים אחורה קצבת נכות. כיום יש בידי מסמך מהם שאני מוגדרת החל מה 1.10.2010 ועד ל 30.4.2012 50 אחוזי נכות רפואיים ו100 אחוז אי כושר זמניים . אין לי שום מושג מה זכויותי. כיום אני מחוסרת דיור ,גרה ברכב ואצל חברים?(מסרבת בתוקף להצטרף למאהל המחאה.. הרווחה 7 שנים העלימן עין, כי אני בעיר הנכונה בצבע הלא מתאים.. שיל לא עזרו מעולם. אנא . מה זכויותי ואיך ממשים זכויות אלו .שירתתי בצבא שילמתי מיסים כל חיי, בנוסף.... זו התעלמות בוטה ,יש לי ילדה בת 7 חירשת, נולדה היפוך גנטי, את זכויותיה הרפואיות אני רק חולמת איזה סרט זה הולך להיות אנא עזרו לי.

סיגלית שלום רב, כעת נקבעה לך קצבת נכות מלאה ולכן הינך זכאית לתשלום חודשי ותוספת עבור ביתך במידה והיא באחזקתך. אני ממליצה לך לפנות למשרד השיכון על מנת לקבל עזרה בנושא דיור/השתתפות בתשלום שכר דירה מעצם הנכות. לא פירטת לגבי ביתך אך קיימת אפשרות להגיש גמלת ילד נכה לביטוח לאומי עבורה. אני מקווה שיהיו לך הכוחות לעשות כך ומאחלת לך בהצלחה. נשמח לענות אם ישנן שאלות נוספות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות