תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

21/07/2011 | 08:52 | מאת: סמדר

שלום אני נכה עקב תאונת עבודה .נכה 30 אחוז רפואי ו15 אחוז תקנה 15 במלואה.יחד 45 אחוזי נכות מביטוח לאומי לצמיתות.איך אפשר לדעת כמה אחוזי אי כושר עבודה יש לי לצורך הנחה בארנונה.במוקד ביטוח לאומי ענו לי שנפגע עבודה זה לא כמו בנכות כללית שם מקבלים נכות רפואית וגם אי כושר.האם זה נכון?האם תקנה 15 שהופעלה זה לא איבוד כושר?ואם כן איך אוכל לדעת את אי כושר העבודה שלי לצורך קבלת הנחה? תודה רבה

סמדר שלום רב, הנחה בארנונה ניתנת לאדם שזכאי לקצבת נכות כללית ורק במידה ונקבעו לו 100% אי כושר עבודה. למיטב ידעתי, לא ניתנת הנחה בארנונה לנפגעי עובדה שנקבעו להם פחות מ90% נכות רפואיות. כל טוב.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות