תו נכה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

18/07/2011 | 17:50 | מאת: זהבה

יש לי נכדה בעלת 100% נכות בעיכוב התפתחותי וילד נוסף נכה בקיצור 150%נכות לילדים שהם בעצם הנכדים שלי< הנכדה בת שנתיים וחצי והנכד בן 4 שנים יש לקחת אותם לריפוי ועיסוק פעמיים בשבוע ולהחזיר אותם לגנים ולאמא שלהם אין רכב ואני הסבתא יש רכב לוקחת אותם ומחזירה אותם לגן האם מגיע לי תו נכה עבור הילדים. אודה לכם באם תוכלו לסייע לי לקבל תשובה? תודה זהבה

זהבה שלום, עליך לפנות למשרד הרישוי בחולון ולשלוח אליהם בקשה לתו נכה. ניתן לבדוק באתר משרד התחבורה לאן לשלוח ואילו מסמכים לצרף. בהצלחה

09/11/2011 | 11:56 | מאת: צילי

שלום, אבקש את עזרה / יעוץ בקבלת תג נכה, לאחר שנשלחה בקשה לחידוש תג נכה ישן למשרד התחבורה ולקבלת תג חדש תשובתם היתה שלילית מאחר ומבקשים אישורים רפואים עדכניים, אני לא יודע היכן יש רופא מומחה שיכול לתת אישור כנידרש, אבקש את עזרתכם, תודה,

לעזרתך להלן קישור לאתר משרד התחבורה: זהבה http://www.doctors.co.il/forum-4390#message-3329

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות