שאלה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

17/07/2011 | 11:40 | מאת: יעל

אני בתביעות מול משרד הבטחון מזה 6 שנים.בשלב זה רק התגברנו על ההתיישנות.השלב הבא הוא דיון אם החבלה קרתה בצבא או לא ועקב הצבא והשלב הבא היא ועדה רפואית.אם לא אוכר כנכה ע"י הצבא(החבלה לא קרתה בשירות),האם אוכל לעבור ועדה רפואית אצלכם(אחוזי נכות)?

יעל שלום, אנחנו חברה שעוסקת במימוש זכויות רפואיות מול חברות ביטוח, ביטוח לאומי מס הכנסה וכן משרד הביטחון. לא מתקיימות אצלנו וועדות רפואיות. לגבי זכויות מגופים אחרים (מעבר למשהבט) לא ניתן לדעת על פי תוכן ההודעה.

18/07/2011 | 12:29 | מאת: יעל

האם הרופאים אצלכם יכולים לקבוע לי נכות כללית במקרה שאני מפסיק את התביעה מול הצבא?.האם הרופאים שלכם הם במקום ועדה רפואית בביטוח לאומי?

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות