הפנית לרופא תעסוקה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

06/07/2011 | 13:06 | מאת: שי

בשנת 2008 ניתנה לי ממרפאה תעסוקתית סיכום בדיקה רפואית: מוגבל בעבודה הכרוכה בהליכה ועמידה ממושכות. אחרי כמה חודשים פוטרתי מעבודתי. ב-2010 ערכתי מספר בירורים רפואים(צילומים רנטגן,EMG וכו...), והתגלו ממצאים חדשים (הגבלה בעמוד שידרה מותני וכו...)שהרופאה לא היתה מודעת אילהן בבדיקה. אני לא מועסק ולכן רופאת המשפחה מסרבת לתת הפנייה למרפאה תעסוקתית. שאלתי הנה: האם ניתן לבקש הפניה חוזרת למרפאה תעסוקתית(כללית). על סמך פנייה קודמת, אם כן מה הרופאה רושמת בשורת מעסיק- ? תודה מראש שי

שי שלום, הפורום אינו עוסק בזכויות מול קופות החולים כך שאיני בקיאה בפרוצדורה. מדוע אתה זקוק לחוות דעת של רופא תעסוקתי אם אנך מועסק? רופא אורתופד יכול לבדוק אותך ולרשום על מצבך הרפואי.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות