תלונה נגד מוגבלי ניידות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

02/07/2011 | 00:22 | מאת: מזל

אני פניתי עשרות פעמים למוגבלי ניידות במיסמכים רפואיים המלצות של רופאים ושל אורטופד ופרוטקול של ביטוח לאומי לפי בקשתם היום אני עים 100 אחוז נכות אי קושר לצמיתות מביטוח לאומי אני מוגבלת מאוד אני אחרי תאונת דרכים קשה עים פגיעה רב מערכתית בכול חלקי גופי ויש לי מיסמכים ששלחתי להם והם לא מיתיחסים מעל חצי שנה אני פ ונה אלהם והם מבקשים את אותם מיסמכים שאני שולחת ואין למי ליפנות רק במכתבים והם לא נענים לי אני לא מבינה למה צריך ליקרות לי אני בקושי מתפקדת בעלי עוזר לי בניידות אני מישתמשת גם במקל הליכה וקשה לי לעמוד על הרגלים וללכת יש לי מיסמכים שמעידים על המצב שלי ואין עים מי לדבר סגרו את הטלפונים שלהם ואני בבעיה בתודה רבה מזל

מזל שלום רב, בבקשה לגמלת ניידות נבדקת המגבלה בגפיים תחתונות. ההחלטה של ביטוח לאומי לגבי כושר עבודתך אינה משפיעה על תביעת ניידות. אני מבינה שאת מוגבלת מבחינת הליכה, את מוזמנת להגיע לפגישת ייעוץ חינם בכדי שנוכל לבדוק אם קיימת אפשרות לעזור לך. לתיאום פגישה אנא חייגי*2468. בריאות והצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות