שאלה בהקשר לוועדת אי כושר השתכרות.

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

29/06/2011 | 12:42 | מאת: ג'ני

הייתי בוועדה ראשונה ונוכחתי בה. לאחר כחודש היה עלי דיון בביטוח לאומי. ולאחר מכן התיק עבר למחלקת וועדות ובעוד שבועיים יש שוב וועדה אבל ללא נוכחותי ואז יש כביכול החלטה. השאלה היא כזאת: האם הגיוני כי מדובר בוועדת אי כושר השתכרות? האם זה בסדר שלא זומנתי לוועדה זו אם ומדובר באי כושר השתכרות? אשמח לתשובה בכך.

ג'ני שלום, את יכולה לצלצל למוקד ביטוח לאומי ולהוציא בירור למחלקה ולבדוק באיזה דיון מדובר. לרוב בנושא של אי כושר עבודה מתקיימת פגישה פרונטלית עם פקידת שיקום. מוקד ביטוח לאומי *6050 בהצלחה!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות