זכויות רפואיות בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

25/02/2011 | 17:05 | מאת: חיים

אני בן 53 ומזה כשנה איני עובד עקב מחלות ובעיות אישיות. עד היום לא פניתי לביטוח לאומי כי אני מאד חושש מהיחס שלהם. מצבי הכלכלי עדיין בסדר אבל אני חושש לגבי העתיד. האם תוכלו לעזור לי?

חיים שלום רב, צר לי שאינך מנסה לממש את זכויותיך הרפואיות עקב חששות שאני מבינה אותן בהחלט. בביטוח לאומי ובגופים רבים אחרים ישנן גמלאות ופוליסות שמטרתן להעניק פיצוי לאזרח שאיבד את כושרו להשתכר.אני ממליצה לך בחום להגיע לייעוץ מקצועי חינם על מנת שתערך עבורך בדיקה מעמיקה בהתאם למקרה הספציפי שלך.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות