נפגע עבודה בביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/01/2011 | 09:20 | מאת: אודי

הוכרתי ע"י ביטוח לאומי כנפגע עבודה בשל דיכאון קשה. הרופאה המטפלת המליצה לי לקחת בנוסף לטיפול התרופתי הרגיל, תוספי תזונה כגון אומגה 3, ויטמין B, מגנזיום ועוד...קופת חולים מכבי איננה מוכנה לממן תוספי מזון. כיצד אפשר לקבל מימון מביטוח לאומי או ממכבי שכן העלויות הן מאות שקלים בחודש. למי עליי לפנות בעניין זב בביטוח לאומי? תודה מראש

אודי שלום! על מנת שביטוח לאומי יממן את הטיפול בתוספי התזונה יש לבדוק האם הטיפולים הללו מוכרים כמשפרים את מצבך הנפשי. אם כן, עליך להגיש בקשה לביטוח לאומי למימון הטיפול. מנסיוני סביר להניח כי ביטוח לאומי ידחה את בקשתך ואז תהיה פתוחה בפנייך האפשרות לפנות לבית הדין לעבודה שיכריע בעניין.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות