נצרת

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

29/05/2011 | 17:06 | מאת: hamodi1972

עברתי ניתוח אשכים ראשון אחרי בדיקה שעשיתי במקרה ולאחר החלטת רופא שהבחין לפני כארגבע שנים אך במשך שנה וחצי אחרי הניתוח נלוויתי בכאבים וסבל פניתי שוב לרופא המטפל שעשה בעצמו גם את הניתוח ואחרי כמה בדיקות חוזרות החליט שוב שאני אעבור ניתוח שני של אשכים אך הוא אמר לי שהפעם הוא עושה ניתוח משני הצדדים ימין ושמאל לעומת שבניתוח הראשון רק עשו מצד שמאל ואני נאלצתי להסכים כי סבלתי גם המון כאבים והוא אמר לי שהפעם זה יצליח אך אחרי שעברתי את הניתוח ומאז ועד היום ואני סובל מכאבים נלווים וכבר שנה רואה התנפחות בחלק התחתון ופניתי דבר הנוולה בכאבים וסבל ודבר המנע ממני לקיים יחסי מין ולכשלון לעומת שאני בחור בן 39 עוד מעט ופמיתי כמה פעמים לרופא עצמו אך לצערי הוא אמר לי שזה דבר טבעי ערב ניתוח וזה ילך עם הזמן אך אני נשארתי וסבלתי מהכל כי אני זה שהרגשתי את הכאב ולא הוא פניתי לרופא משפחה שלי לפני כמה חודשים ואמרתי לו מה עובר עליי אז הוא הפנה אותי שוב לעבור אולטראסוונד חדשה ולקבוע תור אצל רופא אורולוג עשיתי הכל ופניתי לאורולוג ומופיע הכל במחשב קופת חולים גם והוא הבחין את העניין ואמר לי שאני חייב ניתוח שלישי דחוף אחרת זה יישאר בעיה וייגרום לנזק יותר גרוע לא האמנתי לרופא הזה גם ופחדתי לעבור ניתוח שלישי אך חזרתי לרופא המטפל שלי שוב לפני כחודש והוא הפנה אותי שוב לאוטראסוונד חדשה וקבעתי תור אצל רופא אורולוג אחר כדי לשמוע ממני וביקרתי אצל אורולוג חדש עם האולטראסוונד ואחרי ביחנה פיזית וגם באולטראסוונד הוא אמר לי שאני חייב ניתוח שלישי דחוף בהקדם אחרת אני אשאר עם בעיות וסבל והוא צילם מסמכים על מנת לקבוע לי תור לניתוח בבית חולים העמק בעפולה אני סובל כבר כ 5 שנים מכאבים ומבעית תפקוד מיני לעומת שלפני הניתוח לא היה לי שום בעיה כזו ולא התלוננתי מכלום אני התייעצתי עם עורך דין גם והוא זימן את כל ניירת הניתוחים והדו"ח הרפאוי הכללי שלי במקרה ראיתי פרסום שלכם באנרטנט אני רוצה לדעת ??האם זו רשלנות רפואית?האם אני משחק בין ידי רופאים כדי שייחקו בי ובגוף שלי לפי רצונם??אני רוצה לדעת מכבודכם מה יהיה הלא אם אעבור עוד ניתוח שלישי ולא יצליח גם מה יקרה לי אז?אולי ניתוח זה ישתיק אותי לגמרי אוליי יגרום לנזק יותר גרוע אני רוצה עזרה ופתרון ולדעת מה זכויותי במצב זה תודה לכם מראש מוחמד

מוחמד שלום רב, הצטערתי לקרוא על התהליך המורכב והקשה שהנך עובר ב5 השנים האחרונות. הפורום אינו עוסק בקופת החולים וברשלנות רפואית. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי. מאחלת לך בהצלחה ורפואה שלמה!

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות