בית חולים שיקומי

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/01/2011 | 09:15 | מאת: לילי

שלום רב, אני מבוטחת של כללית פלטינום ועומדת לעבור בקרוב ניתוח שיאלץ אותי להיות מרותקת לכסא גלגלים לחצי שנה ועם איסור דריכה בשלושת החודשים הראשונים עלי לציין שבאותה תקופה עלי לעבור גם טיפולי פיזיותראפיה ומעקב של פעם בשבועייים וכו... ואזדקק לעזרה בפעולות בסיסיות דבר שלא אוכל לקבל בביתי, שאלתי היא האם הקופה מחוייבת לממן לי שהות של חצי שנה בבית חולים שיקומי? ואם לא - האם יש תנאים בהם כן תהיה מחוייבת הקופה לעשות זאת ואם כן מה הם? האם יש הבדלים בין הקופות מבחינת הזכות לשיקום במקרה שלי? אודה על תשובה מפורטת הדבר מאוד חשוב לי בברכה לילי

לילי שלום! ראשית אאחל לך בריאות שלמה. תחום ההתמחות של המרכז למימוש זכויות רפואיות הינו זכויות הנובעות ממצב רפואי מביטוח לאומי, מס הכנסה, חברות ביטוח, קרנות פנסיה וקצין התגמולים כך שאין לי תשובה לגבי זכויות מול קופת חולים. יחד עם זאת, מתיאור המצב שהעלת מאד יתכן ומגיעות לך זכויות אחרות כמו קצבת נכות, שרותים מיוחדים, אבדן כושר עבודה ועוד. אשמח לדעת מה גילך והאם את עובדת כדי לבדוק את יתר זכויותייך.

20/01/2011 | 21:21 | מאת: חיפאית

נסי לשאול גם בפורום שיקום באתר של הכללית0 http://www.clalit.co.il/HE-IL/Forums/rehabilitation_forum_beit_loewenstein_clalit.htm גם רופא המשפחה אמור להדריך אותך

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות