נידות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/02/2011 | 21:28 | מאת: יורם

שלום יש לי המפרזיז ברגל ימין הגשתי בקשה לקצבת נכות מבטוח לאומי ורציתי לדעת אם אני יכול גם להגיש בקשה לנידות אפילו שעוד לא קבלתי תשובה מביטוח לאומי לגבי הנכות. תודה על עזרתך

יורם שלום רב, הנך יכול להגיש בקשה לניידות בטרם קיבלת תשובה מביטוח לאומי. בקשתך לניידות תבדק על ידי וועדה רפואית של משרד הבריאות שבוחנת את הפגיעה בגפיים תחתונות בלבד בניגוד לקריטריונים שנבדקים לצורך גמלת נכות כללית. איחולי בריאות והצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות