נכות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

12/05/2011 | 16:42 | מאת: מוני

יצאתי לפנסיה רפואית לפני כשנה- פנסיה מלאה רופא תעסוקתי קבע לי שאני לא יכול לעבוד ואחר כך וועדה רפואית אמרה גם כן שאני לא יכול. הגשתי במקביל לביטוח לאומי בקשה לקצבה והם אמרו לי שאני יכול לעבוד. האם ההחלטה שקיבלתי בקרן הפנסיה לא מחייבת את ביטוח לאומי לאשר קצבת נכות? תודה

מוני שלום, החלטת וועדה רפואית בקרן הפנסיה/ חברת ביטוח תקפה רק לגבי אותו גוף ואינה מחייבת גורם אחר. אני מציעה לך להגיע למרכז למימוש זכויות רפואיות לייעוץ ראשוני חינם. אנא התקשר לטלפון 2468* כדי לקבוע פגישת ייעוץ.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות