פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

11/05/2011 | 09:15 | מאת: ציפי

שלום רב, אובחנתי לאחרונה כסובלת ממחלת הפיברומיאלגיה. האם מחלה זו מוכרת בביטוח לאומי ומקנה זכות לקיצבה? חשוב לציין שעקב המחלה (מחלת כאב) אני נאלצת להפחית בשעות העבודה אודה על תשובה בהקדם.

ציפי שלום רב, פיברומיאלגיה הינה מחלה שניתנים בגינה אחוזי נכות בביטוח לאומי אשר משתנים בהתאם לחומרת המצב. על מנת לקבל קצבה לא נבדק רק המצב הרפואי אלא תשלום הקצבה תלוי גם בגובה ההכנסות מעבודה ויכולת התפקוד. בריאות.

11/05/2011 | 11:15 | מאת: ציפי

תודה לירון על התשובה. האם לצורך פנייה לביטוח לאומי עלי ללכת קודם לרופא תעסוקתי לקבלת אישור למשרה חלקית?

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות