שאלה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

04/05/2011 | 14:49 | מאת: קרן

שלום, אני חולה אונקולוגית בת 35 כבר שנתיים וחצי מוכרת בביטוח לאומי עם נכות של 100% ומקבלת קצבת נכות קבועה. אני מעוניינת לרכוש קרקע בצפון הארץ ולבנות עליה, אין לי בית ברשותי אני גרה בשכירות ולא עובדת. האם צעד זה יכול לפגוע בקצבת הנכות שלי? האם יש איזה הטבות שאני יכולה לקבל? תודה, קרן

קרן שלום בעלי דרגת אי כושר של 100% יחויבו במס רכישה מופחת בשיעור של 0.5% על מלא מחיר הדירה. מדובר על דירה למגורים ולא להשכרה. בנוסף ישנה הנחה בארנונה. על מנת לקבל את שתי ההטבות עליך לפנות בצירוף פרוטוקול רפואי למשרד מיסוי מקרקעין ולנושא הארנונה אל העירייה/ רשות מקומית. שיהיה בהצלחה

04/05/2011 | 16:27 | מאת: קרן

שלום, האם קצבת הנכות שלי יכולה להיפגע?

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות