פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

23/04/2011 | 14:37 | מאת: בתיה

אניסובלת מדלקת פרקים ראומטית וזה מחלה כרונית.בנוםף ליתר לחץ דם.אני עובדת ומתפקדת בזכות טיפול רפואי,אבל האם יש לי זכות לפטור ממס הכנסה?לתשובתכם אודה! בתיה

בתיה שלום, התנאי לפטור מתשלום מס הכנסה הוא למעלה מ-90 אחוזי נכות רופאיים שהם למעשה שקלול של בעיות רפואיות שונות. כידוע לך, דלקת פרקים היא מחלה שמתבטאת באופן שונה מאדם לאדם ואחוזי הנכות נקבעים בהתאם לחומרת המצב. בנוסף, ייתכן וישנן בעיות רפואיות נוספות שכעת אינך נותנת עליהן את הדעת בהקשר הזה. לכן אינני יכולה להשיב לך באופן מדוייק. את מוזמנת לחייג ל*2468 ולתאם לך פגישת ייעוץ חינם בה תוכלי לבדוק את זכויותייך הספציפיות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות