הבטחת הכנסה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

20/04/2011 | 20:31 | מאת: דודי

האם אדם בעל נכות רפואית גבוהה יוכל לקבל קצבת נכות כלליתאם יש לו פנסיה של 11 אלף ש"ח וכמו כן האם יהיה זכאי לקצבת ניידות כלומר האם יש קשר בין גובה ההכנסה שלא מעבודה ושתי הקצבאות הנ"ל? חג שמח

דודי שלום, הכותרת שלך היא הבטחת הכנסה והשאלות הן לגבי קצבאות אחרות ולכן יש לשים לב כי אלו תביעות שונות לחלוטין. ניתן לקבל קצבת נכות כללית במקביל להכנסה מפנסיה ייתכן ויהיה קיזוז מול תוספת בגין תלויים. בגמלת ניידות אין משקל לגובה ההכנסות.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות