נכות כללית ספר המבחנים שאלה ספצפית

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

18/04/2011 | 09:22 | מאת: יניב

היי יש לי נכות אורטופדית שמורכבת ממספר ליקויים ברגל שמאל (ברך, קרסול מפרק ירך) בספר המבחנים של בלל יש סעיף שאאמר שסך הפגיעות באותו גף לא יכול להעלות על 80 אחוז(שזה האחוז קיטוע הרגל בפרק הירך ) שאלתי היא –אם יש לי פגיעה במפרק הירך והיא "קישיון במפרק הירך"- האם זה נכלל בהחרגה של הסעיף המדובר ? והאם צלקות בגפה גם הם נכנסות תחת הסעיף הזה ? כלומר האם המקיסמום יכול להיות 80 ?

יניב שלום רב, כפי שציינת, סך כל הנכויות לא יכולות לעבור את הסעיף המקסימלי שניתן על קטיעה מלאה 80% נכות.לא ציינת מהי הסיבה שבגינה אתה מעוניין להגדיל את אחוזי הנכות.ניתן לבדוק אפשרות של אחוזי נכות נוספים כתוצאה מבעיות רפואיות שנגרמות כתוצאה ממגבלה כל כך ניכרת ברגל. הנך מוזמן להגיע לפגישת ייעוץ חינם אנא חייג *2468. כל טוב.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות