זכויות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/04/2011 | 10:02 | מאת: דנה

עצמאית - מורה למוסיקה, שברה את היד בצורה קשה, כך שאין באפשרותה לעבוד לתקופה ארוכה מאוד. לא משלמת דמי ביטוח כי קיבלה פטור. האם מגיעים לה זכויות, פיצוי כלשהו מביטוח הלאומי?

דנה שלום, כדאי להגיש תביעה לתאונות אישיות בביטוח לאומי. התשלום המקסימלי עבור 91 ימי פגיעה כנגד אישור על חופשת מחלה ובתנאי שאין הכנסה מכל מקור אחר.(רצוי שתקראי באתר את הפרטים המדוייקים). במידה והתאונה קרתה בזמן עבודה והיא מוגדרת כעובדת (ציינת שהיא פטורה מתשלום ולא ידוע לי מאיזו סיבה?) יש לשקול הגשת תביעה לנפגע עבודה. החלמה מהירה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות