פטור ממס הכנסה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

14/04/2011 | 09:17 | מאת: מושיק

בוקר טוב הגשתי תביעה לנכות כללית ונאמר לי שיקח זמן עד שהוזמן לוועדה, האם יש טעם להגיש גם בקשה לוועדה במס הכנסה לצורך קבלת אחוזי נכות (נאמר לי שהוועדה מתקיימת בביטוח לאומי)או שאחכה למה שיקבעו בנכות כללית?

מושיק שלום, הזמנה לועדות של מס הכנסה גם כרוכה בהמתנה כך שזאת אינה אמורה להיות הסיבה לבחירה ביניהן. אלא המקרה שבגינו אתה מעוניין לפנות לוועדות אלו. אומנם בשתיהן יקבעו לך אחוזי נכות אך למטרות שונות לחלוטין. במידה ואינך מסוגל להשתכר כתוצאה ממצב רפואי יש לגשת לוועדה לצורך קצבת נכות כללית. חג שמח.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות