טבריה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/04/2011 | 14:26 | מאת: שרה

אני בת 40 סובלת מתחורים וחרדות וכן לפני שנה וחצי אני עברתי ניתוח בצואר הרחם סין עקב גידול טרום סרטני מאז אני בבדיקות כל 3 חודש ובחרדות יש לי אמינגיומה בכבד קטנה ואסור לי לקחת הורמונים אני אם חד הורית ל4 ילדים האם מגיע לי נכות מביטוח לאומי אני עובדת חצי משרה והשלמה מביטוח לאומי מאוד קשה לי לעבוד ואני גוררת את עצמי בכוח האם מגיע לי משהו מביטוח לאומי

שרה שלום, קצבת נכות משולמת לאחר בדיקה של הכנסות, נכות רפואית ונכות תפקודית. אומנם פירטת את הבעיות הרפואיות שלך אך מידע זה אינו מספיק כדי להשיב לך באופן מדויק, אנני יודעת מה חומרת המצב. איספי את התיעוד הרפואי שלך והגישי תביעה לקצבת נכות כללית. בהצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות