בתי בת שבע

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

01/02/2011 | 12:14 | מאת: לי

שלום יש לי ילדה בת שבע שבמשך שלוש שנים סובלת מלחץ דם גבוה כיום בתי סובלת גם מלחץ דם וגם מכאבי בטן נוראים שמלווים הקאות כצף ועוד הרבה נוספים אני בת 31 מובטלת שחיה מקצבת ביטוח לאומי האם מגיע לי נחות לילדה ואני גם חד הורית תודה

לי שלום רב, יש באפשרותך להגיש בקשה לגמלת ילד נכה ללא קשר להיותך זכאית לקצבה מביטוח לאומי או להיותך אם חד הורית. יחד עם זאת, צריך לבדוק באופן ספציפי אם בתך עומדת בקריטריונים שביטוח לאומי קבע. למשל, אם הינה עמצאית בפעולתיה, מקבלת טיפול רפואיי קבוע, מאושפזת לעיתים קרובות ועוד מבחנים נוספים שיש לעמוד בהם על מנת שתאושר גמלה. בריאות והצלחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות