נכות עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

13/04/2011 | 10:24 | מאת: רינה

שלום רב, אני מוכרת כנפגעת עבודה מזה שנתיים (2009) על 48% נכות. שאלתי היא כזאת- אני עצמאית והמחזור העיסקי שלי חאורך השנים יציב ועומד על לערך 100000 ש"ח. הקצבה שאני מקבלת לאומי עומדת על 1850 ש"ח. האם הקצבה שלי אמורה להיות גבוהה יותר? אודה על התייחסותכן

רינה שלום ביטוח לאומי מחשב את הפיצוי החודשי המגיע לך לפי המקדמות ששילמת לביטוח לאומי שלושה חודשים טרום לפגיעה. במידה ושילמת מקדמות נמוכות הקצבה החודשית תחושב בהתאם וההפך. לא ניתן לשנות את גובה המקדמות לאחר הפגיעה. בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות