מתי משלמים את קצבאות פסח לשנת 2011?

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

05/04/2011 | 04:29 | מאת: יהויכין

מתי משלמים את קצבאות פסח לשנת 2011?

יהויכין שלום קצבאות ביטוח לאומי ישולמו כרגיל ב- 28/04 חג שמח

13/04/2011 | 11:14 | מאת: מירב אברהם

13/04/2011 | 11:20 | מאת: מירב אברהם

חג פסח - ליל הסדר ולא נותנים אפילו מיפרעה מהקיצבה ולא מקדימים את הביטוח לאומי - איך מצפים שיהודי שמתקיים מקיצבת ביטוח לאומי יוכל להעביר את החג ! ! ! בחגים נוצריים או של הערבים מקדימים את תשלום דמי הביטוח בגלל החגים שלהם , אנחנו גרים במדינה יהודית פסח חג חשוב ביותר - ולא מקדימים את הקיצבה - למה ? ? ? בורא עולם - הגענו לימות משיח מאיפה יהיה לנו כסף לקנות מצות לחג ? ואוכל לליל הסדר - כנראה שחג המולד יותר חשוב ! ! ! עם ישראל תתעררו - לאן הגענו ! ! !

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות