התעלילות של בזק

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

03/04/2011 | 16:16 | מאת: כבישי רסלאן

אני נכה 100% ואין לי טלפון בבית אני מרותק לכסה גלגלים בגלל שיש לי חוב לבזק לא יכול לקסל קוו טלפון אפילו אשתי לא יגולא בגלל החוב שלי לבזק למרות שאשתי יש לא אחוד תקים והי משלמת דרך בית המשפט כיום אני מועמד להשתלת כבד כול רגע כלולים להקפיץ אותי אם ימצאה תורם אך העדר קשר אני לא יכול להיות זמין וסמנו את המשפחה שלי שאין להתקין לנו שום טלפון אנחנו מרגשים במחנה מעצר פתוח אם כך למי עוד אני אפנה לקבל סיוע מלבנון או ירדן

רסלאן שלום אחת ההטבות לנכים בשיעור 100% אי כושר היא הנחה בבזק- הנחה בתשלומי טלפון של חברת בזק היא באחריות ובמימון אגף השיקום במשרד הרווחה. טלפון לבירורים: 02-6708215. יש להמציא אישור של המוסד לביטוח לאומי על נכות רפואית בשיעור של 80% ומעלה, ואישור המעיד על קבלת קצבת נכות של המוסד לביטוח לאומי בשיעור של 100%. רק שני האישורים גם יחד מעניקים את הזכאות להנחה.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות