תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

30/03/2011 | 14:06 | מאת: ריקי

ב29\11\2009 נפצעתי בעבודתי לאחר חודש בבית פוטרתי מהעבודה אני סובלת מפריצות דיסק הלא מאפשרות לי כמעט לעשות דבר אני לא יכולה לשבת יותר מידי או לעמוד אני סובלת מכאבים כל הזמן! איך אני יכולה למצוא עבודה שתתאים לי??? פניתי לרופא תעסוקתי אך הוא אמר לי שעבר יותר מידי זמן ושהם לא יכולים לטפל בי. האם קיים גוף כלשהו שיכול לכוון אותי לעבודה שאני אוכל לעסוק בא?

ריקי שלום באם נפצעת בעבודתך את צריכה להגיש תביעה לנפגעי עבודה על מנת שיכירו בתאונתך כתאונת עבודה ותקבלי את הפיצוי המתאים לך. באם ביטוח לאומי ייקבע לך 20% נכות ומעלה תהיי זכאית לשיקום מקצועי מטעם ביטוח לאומי בריאות שלמה

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות