קצבאות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

30/03/2011 | 14:00 | מאת: לילך

שלום רב אמא שלי מקבלת הרבה שנים קצבה בגלל שנפגעה בעבודה. היום היא כבר לא יכולה לעבוד בגלל מצ בריאותי מידרדר הלכנו לביטוח לאומי ואמרו שבגלל שהיא כבר מקבלת קצבה היא לא יכולה לקבל עוד אחת. האם יש משהו לעשות? היום היא מקבלת בערך 800 שקל מביטוח לאומי, זאת העזרה המקסימלית שאפשר לקבל??

לילך שלום בביטול לאומי אין כפל קצבאות וצריך לבחור במידה ותאושר לאימך קצבת נכות כללית יהיה עליה לבחור מבין השתיים. קצבת נכות כללית המינימאלית יותר גבוהה מקצבת נפגעי העבודה שאימך מקבלת כלומר כדאי לה להגיש תביעה לנכות כללית.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות