נפגעי עבודה

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

29/03/2011 | 13:39 | מאת: לילאן

לפני חצי שנה נפלתי בעבודה ומאז נשארה לי פגיעה בגב. הגשתי תביעה לביטוח לאומי כדי לקבל נכות והם נתנו לי כסף במקום ימי מחלה. האם לא אמור להיות קצבה חודשית בגלל פגיעה כזאת??? תודה

ליליאן שלום בתביעת נפגעי עבודה יש שני שחבים- האחד קביעת קשר סיבתי בין הפגיעה לבין עבודתך והשני הוא קביעת אחוזי נכות- איזו נכות נותרה כתוצאה מהנכות. מדברייך אני מבינה כי ביצעת את השלב הראשון אך לא את השלב השני. אני מציעה לך להגיע למרכז למימוש זכויות רפואיות לייעוץ ראשוני חינם. אנא התקשר לטלפון 2468* כדי לקבוע פגישת ייעוץ. החלמה מהירה תמר

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות