שיעול

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

10/03/2014 | 13:44 | מאת: מיטל

הבת שלי בת שמונה חודשים משתעלת כבר כמה חודשים הרופא נתן לה כל הזמן מכשיר אינהלציה עם טיפות טרבולין ותרסיס משאף פלקסוטייד 125 פעמיים ביום רופא ריאות בדק אותה ואמר שהכל בסדר אבל המצב שלה לא משתפר וכשבקש ממני להפסיק את האינהלציה ולהשאיר רק את הפלקסוטייד מצב השיעול התדרדר מה לעשות הדבר מדאיג אותי

שלום, צריך לבדוק אותה ולראות מה הטוב ביותר בשבילה. אני מטפל בבעיה זאת ע"י טיפול הומיאופתי שמאד יכול לעזור. הייתי בינתיים מחזיר את הטרבולין שעזר. אשמח לעזור גם לכם.

מנהל פורום חום אצל תינוקות