חום מתמשך

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/11/2013 | 18:15 | מאת: בןבן

שלום, יש לי תינוק בן שבעה חודשים שיש לו חום מתמשך כשבוע החום מגיע עד לרמה של 39.5 ולאחר טיפול בנובימול/נורפן החום יוכרד ל 37. בבדיקות דם בבית החולים הכל היה תקין ולדעתם מדובר במשהו ויראלי. יצויין כי הוא משתעל מעט וכי יש לו אדמומיות קלה בגרון. השאלה מה ניתן לעשות כי למיטב הבנתי חום מתמשך יחיר אתנו שוב לטיפול בבית חולים.

שלום, אכן יש מחלות וירליות שגורמות לחום מתמשך והן חולפות ללא צורך בטיפול או בירור. שווה לאחר כמה ימים של חום לחזור לבדיקת רופא לראות שלא התפתח משהו חדש.

מנהל פורום חום אצל תינוקות