חום אצל תינוק 8 חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

01/12/2012 | 09:40 | מאת: ריקי

בני בן ה8 חודשים נכנס למעון לפני מס' שבועות מאז כל פעם חולה,מיום רביעי פיתח חום שמלווה בשיעול ונזלת ,בלילות החום מגיעי אף ל40 תחילה חשבתי שזהו חום שיחלוף תוך יומם יומים וכיוון שבפעמים אחרות שלקחנו אותו לרופא הוא אמר שאין מה לעשות חוץ ממי מלח ומורידי חום,שאלתי אלייך האם חום שנמשך כבר כ4 ימים ושיעול אשר קוטע את שנתו בלילה,יכול להיות שהוי מחלה אשר דןרשת מתן אנטיביוטי ולא יחלוף מעצמו?

שלום, מחלות וירליות מסוג זה יכולות להמשך מספר ימים וזה צפוי. השיעול לרוב מלווה את המצבים האלה ומפריע להם בשינה. ניתן למנוע את התחלואה החוזרת הזאת ע"י טיפול הומיאופתי מתאים ובכך למנוע סבל מיותר ממנו ומכם. אשמח לעזור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות