חום רק בצהרים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

22/10/2012 | 14:37 | מאת: יעל

שלום רב בתי בת שנתיים ושמונה חודשים כבר שבוע סובלת מחום גבוה (39-39.5) ללא כל תסמינים נוספים למעט שיעול בעיקר בלילה. בימים הראשונים החום היה כל הזמן ועכשיו הוא מופיע רק לקראת הצהרים אנחנו נותנים אקמולי זה יורד וחוזר רק בצהרים למחרת. ספירת דם תקינה למעט נאטרופילים 58%. בדיקת שתן תקינה. הרופאה נתנה מוקסיפן אך לא באמת הצליחה לאתר את מקום הדלקת/ זיהום אם בכלל קיים. כבר יומיים עם אנטיביוטיקה והחום ממשיך. הילדה חיונית. שותה ואוכלת (רק קצת פחות מבדרך כלל) . מה יכול להיות?

שלום, בכל המחלות הוירליות החום עולה בשעות הצהריים. תנו מורידי חום, המשיכו עם האנטיביוטיקה למרות שיתכן וזה בכלל לא יעיל וסבלנות.

מנהל פורום חום אצל תינוקות