חום לילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

09/08/2012 | 14:32 | מאת: עינת

שלום, לביתי בת שנה יש חום לסרוגין (יום אחד כל היום ויום אחר רק בלילה) , היינו אצל הרופאה והיא אמרה שזה וירוס,מאז עבר שבוע ועדיין יש חום לסרוגין ולילות קשים של חום ובכי, אציין כי מדובר בחום של בסביבות 39.5 מקסימום ושמבצבצת שן (שנייה) חדשה. האם זו יכולה להיות הסיבה? אזכיר שהיא בת שנה ורק עכשיו יוצאת שן שנייה. מה עושים במצב כזה? האם ללכת שוב לבדיקת רופא? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

שלום, אכן הכי קל להאשים את בקיעת השיניים אך בכל זאת צריך לשלול מחלה אחרת. אם הרופאה ראתה אותה לפני שבוע ועדיין היא מחולה הייתי חוזר לבדיקת רופא אולי יש ממצאים חדשים שלא היו בבדיקה הראשונית.

מנהל פורום חום אצל תינוקות