בני בן שנה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

09/07/2012 | 13:43 | מאת: דאגה של אמא

שלום רב, בני בן שנה, שוקל 8.100, לאחרונה בני לא אוכל כמו שצריך את הדייסה שלו, הפסיק לאכול מרק או כל אוכל מבושל שהיה אוכל. מוכן לאכול רק פירות, במבה ושתיה קרה. בשישה ימים האחרונים בני מפתח חום של 39.5 כמעט כל ערב, חשוב לי לציין שאני כבר פעמיים הייתי בשישה ימים האחרונים איתו אצל רופא הילדים שלו שעושה לו בדיקות יסודיות של אוזניים גרון חזה וכו'... עשיתי לו הבוקר ספירת דם אך עדיין אין תוצאות, מעולם בני לא היה עם חום יותר מ 3 ימים והמצב מאוד מדאיג אותי. אשמח לתגובות מה עליי עוד לעשות?

שלום, קרוב לודאי שמדובר במחלה וירלית ולכן היא תחלוף ללא בעיה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות