דחוף - חום מעל ל 39 במשך שבוע ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

25/06/2012 | 22:20 | מאת: קרן

בתי בת שנתיים וארבעה חודשים בשבוע האחרון כל לילה מעלה חם ל 39.5 כל ערב אנחנו במוקד ולא יודעם ממה נובע החום עשינו צילום חזה ויצא תקין בדיקת שתן תקינה בדיקת דם תקינה למעט neutrophils % 64.0 h ,lymphocytes% 23.0l, much 25.1l, hematocrit 32.3l, monocytes#1.6h. לפני כשנה נמצא אצלה חידק בדם שזיהם לה את שורש כף היד והיתה מאושפזת במשך חודש . אני מאוד חוששת שיחזור לה כי הרופאים מסתכלים עליי ואין להם תשובות מבקשים שאני אמתין עוד מספר ימים . נא עזרתך . תודה

שלום, כמובן שמבלי לבדוק את הילדה קשה לעזור אך נראה שבדקו אותה ולא מצאו דבר. בהחלט יתכן ומדובר במחלה וירלית שתחלוף תוך מספר ימים. אכן שווה להתאזר בסבלנות.

מנהל פורום חום אצל תינוקות