מכת המדינה "שעלת" תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

23/04/2012 | 00:38 | מאת: גיא

תינוקת בת 3 חודשים, מאושפזת זה מעל 10 ! ימים בטיפול נמרץ, עקב מחלת "שעלת", ואים שיפור מעט ביחס לימים הקודמים, אך לא רואים אור בקצה המנהרה, האם יש טיפול לזה? האם הטיפול בבית החולים יכול להיות יותר טוב? יותר יעיל? ואיך אפשר לבדוק זאת?

שלום, אני מניח שבבית החולים מעניקים לה את הטיפול הטוב ביותר וזה אכן המקום שלה. זה לוקח זמן אך מבריאים מהמחלה הזאת. סבלנות

27/04/2012 | 06:15 | מאת: נעמי

אני לא רוצה להפחיד אותך אבל אתה צריך לדעת את כל הדברים ולא רק את מה שהרופא בפורום ענה לך. בישראל מתים 4,000 אנשים בשנה מחיידקים עמידים ואלימים בבתי חולים. והנה צירפתי את תקציר הכתבה ששודרה בערוץ 1 ב-16/3/12 חלק 1 וב- 23/3/12 חלק 2 בחדשות יום שישי, לאחר הכתבה התקיים דיון על כך באולפן ומנכ"ל משרד הבריאות השתתף בו. בשורה התחתונה עד היום הציבור לא ידע על כך. זה רק קטע מתוך הכתבה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4351-62553,00.html אני מצרפת עוד קישור לשאלה ששאלתי את הרופא בפורום מחלות זיהומיות בדוקטורס על הנושא הזה , כותרת השאלה: "4,000 אנשים בשנה מתים מחיידקים אלימים בבתי חולים" http://www.doctors.co.il/forum-312/message-437528#message-437528

מנהל פורום חום אצל תינוקות