התינוקת מעלה חום רק בלילה! בת 1 ו3 חודש

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

25/01/2012 | 19:07 | מאת: יהושע

זה הלילה החמישי שהתינוקת לי מעלה חום רק בלילה. בין השעות 7-12. אני נותן לה נורופן..החום יורד אחרי שעה..ואז כל היום אין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? שיניים? יצאו לה רק עכשיו 2 טוחנות ונדמה לי שעכשיו יוצאים לה ניבים.יש קשר? מה יכולה להיות הבעיה?

שלום, בקיעת שיניים אכן יכולה לגרום לחום. חשוב לראות מה המצב הכללי של הילדה. באותה מידה זה יכול להיות גם מחלךה וירלית. כמעט תמיד יש עלייה של חום לקראת שעות הערב והלילה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות