דלקת ריאות תינוקת בת שנה ותשע

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

15/01/2012 | 22:02 | מאת: מורן

הילדה שלי אובחנה בדלקת ריאות במיוחד בצד הימני של הריאה.. ביום רביעי שעבר היא העלתה חום נורא גבוה 40.6 והורדנו לה אותו והתחלנו טיפול באנטיביוטיקה מחשש לדלקת ריאות. מה שמליץ אותי כרגע הוא שהילדה כל הזמן ישנה!! האם זה הגיוני שהיא ישנה כל כך הרבה? מדובר ב יומיים רצופים שהיא מתעוררת כל 5 שעות ל 15 שעה וחוזרת לישון לעוד חש שעות. הרופא שלה אמר לי שא היא ישנה שינה "בריאה"ואין לה חום וכזה אז לאפשר לה לישון מתוך שינה היא מקבלת אוכל , החלפת חיתול, אפילו במקלחת היא עוצמת עיניים. אני הכי נלחצת מהעייין של השינה כאמור היא במצב הזה כבר שלושה ימים, ולגבי הטיטולים היא נותנת שתן יפה כי אני מקפידה על השתייה שלה כל היום מתוך שינה , האם זה הגוני שהיא ישנה כל כך הרבה?? או שכבר ללכת ביה"ח?

שלום, הגוף שלה נלחם במחלה וזה מתיש אותו לכן היא יושנת. זה בסדר כל עוד מה שספרת לי הוא תקין. סבלנות היא תתאושש.

מנהל פורום חום אצל תינוקות