חיסון -גיל חודשיים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

26/12/2011 | 22:13 | מאת: רוית

בעוד כמה ימים אני לוקחת את התינוקת שלי לחיסון המחומש בטיפת חלב.הבנתי שאחת מתופעות הלוואי היא חום-האם לקחת נובימול או מוריד חום אחר לטיפת חלב? האם החום הינו מיידי? שאלה נוספת, האם לא כדאי לחכות עם החיסון הזה עוד קצת (נגיד עוד חודש חודשיים)? תודה

שלום, ראשית בודאי שניתן לתת אקמולי טרם החיסון. עליית החום הינה לרוב מאוחר יותר ברמה של ימים ולא שעות. לגבי דחיית החיסון גם בזה אני בעד ואם אפשר אז גם לפצל אותו ולא להתקיף הכל ביחד.

מנהל פורום חום אצל תינוקות