חום ואמא אחת מודאגת...

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

07/11/2011 | 17:49 | מאת: מורן

שלום רב, אני אמא לביתי בת העשרה חודשים +, שבוע שעבר ביום שני היה חום שנמשך יומיים, בגלל שאנחנו מחכים לשיניים הנחמדות שמוציאות אותה ואותנו מדעתינו נתנו נובימול וחיכינו שהחום ירד. במשך השבוע היתה "קווצ'ית" מידי פעם ולא ישנה בלילה כרגיל (לילה שלם) אלא התעוררה הרבה וכמה פעמים נרדמה רק איתנו במיטה... אתמול בערב לפני המקלחת ראיתי מן כתמים אדומים (יד,רגלובבטן) אבל כאילו הולכים וחוזרים במקומות שונים.. היה לזה ראש כמו עקיצות (היינו בטוחים שמדובר באבעבועות רוח) אבל כשנעלם והופיע במקום אחר שללנו. היום בבוקר הלכתי איתה לרופאת ילדים שביקשה שקית שתן (מדבקה) ספירת דם ושקיעת דם. אני ישר נכנסתי להיסטריה , בשביל מה כל זה ???! הספירה יצאה בסדר, הראתה שקיים וירוס ויראלי התרבית תגיע רק בעוד שלושה ימים והסטיק היה תקין השקיעת דם יצאה 82 . אז הרופאה טענה שהשקיעת דם יצאה לא תקינה ושנצטרך להגיע שוב לבדיקת דם דרך הווריד ולא דרך האצבע כי הרבה פעמים השקיעת דם לא יוצאת תקינה כשלוקחים דרך האצבע... שאלתי היא האם היא נסתה להרגיע אותי או שבאמת הגיוני שאין דבר כזה 82 בשקיעת דם??? אודה לכם אם תענו בהקדם אני לא מצליחה להרגע.... תודה וערב טוב .

שלום, שקיעת דם 82 זהו ערך גבוה שמעיד על תהליך דלקתי כלשהו. בהחלט יתכן וזה קשור ללקיחת הדם מהאצבע. שווה לחזור על הבדיקה. בכל מקרה, שקיעת דם אינה בדיקה ספציפית למשהו.

מנהל פורום חום אצל תינוקות