חרדות ממחלות ילדים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

26/06/2011 | 22:17 | מאת: חגית

שלום רב! בכל פעם שלביתי יש חום אני בחרדה של ממש מה עלי לעשות? מי המענה הנכון לקבלת סיוע במצב כזה? יום טוב חגית

27/06/2011 | 08:32 | מאת: אני

אני כלכך מבינה אותך.....גם אני כלכך נלחצת מהעניין.....אבלנראה לי שאצלי עם הילד השני התחלתי קצת לשלוט בחרדה.....לא מאמינה שיש פיתרון ככה זה אנשים חרדתיים,קחי כדור לחרדות אול תתאזני קצת.....זה מה שהרבה חברות מסביבי עשו.....

שלום, אכן את זקוקה לתמיכה ועזרה כדי שלא תקריני את החרדות שלך על הילדה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות