חיסונים גיל שנה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

25/04/2011 | 19:48 | מאת: יעל

שלום רב, יום ראשון שעבר (לפני ליל הסדר) חיסנו את הבן שלנו חיסונים גיל שנה אמרו לנו שלחיסונים אלו תופעת לוואי של חום אחרי חמישה ימים ביומיים האחרונים יש לו חום גבוה (39.9) והוא מיילל כל הזמן אין לו נזלת והוא לא משתעל יש לו רקע של אסתמה ברונכיט וגם פעמיים דלקות אוזניים האם זה קשור לחיסונים? האם זה השיניים (הוא מחזיק את הפה לפעמים)? האם לגשת מחר לרופאה שלו? תודה מראש יעל

27/04/2011 | 00:50 | מאת: עידן

היי יעל, אני ואת נמצאים על אותה סירה, גם אני חיסנתי את הבת שלי לפני שבוע, היה לי פחות או יותר חום גבוה כמו של בנך לאחר כמה ימים. אנחנו נתנו לקטנה טיפות אופטלגין שממש עזרו, אני אישית ממליץ, מקווה שירגיש טוב עידן

מנהל פורום חום אצל תינוקות