חיסונים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

22/03/2011 | 20:19 | מאת: הילה

שלום! הייתי מאד מעוניינת לשמוע את דעתך בנוגע לחיסונים בתינוקות לפני גיל שנה. הסיכונים מול היתרונות? למשל הבנתי שמכיון שהדרכים היחידות ללקות בצהבת B זה בעירוי דם או זרע - סיכויים אפסיים לרך מתחת לגיל שנה ולעומת זאת ישנם סיכונים בחיסונים עצמם שכוללים כספית ואלומיניום. לפני גיל שנה מערכת החיסון גם כך לא בשלה לגמרי.. וכו? וכו? המון מידע זורם מכיוונים שונים.... אשמח מאוד לו תעשה קצת סדר בבלגאן... תודה רבה!

25/03/2011 | 07:41 | מאת: ברוך, רופא ילדים

שלום גב. נכבדה את מבקשת לעשות סדר. סדר כבר מזמן קיים ועובד מעולה - כם=ן וכן לציית לסדר הזה - ןלסדר בצוע כול חיסונים שכול מדינה בעולם סידרה כבר - להיות חיים רגילים, נורמליים לציית לסדר חיסונים שמקובל במדינה בעיה בל המונים - עודף מידע שלא מידע מי "מקורות" שזה מרורות ספאם - עכשיו כול אחד וחברה שלו יכול להופיע בפאיסבוק, לומר מה שבא לו וכבר הוא "גורו", אוטוריטא לאימאות שלא מבדילות בין מומחים בתחום ובחורים שעשו טיול תלת-שנתי אחרי מבא בערים של קולומביה ומביאים לך "ידע" מגוא שבהודו לעשות כול החיסונים, להגן ילד שלך במשך שנים רבות של עבודתי לא נתקלתי לדברים שכאילו חיסונים גורמים אי אפשר להתרוצץ כול דקה לפי ערימות "מידע" שנופלת לך על הראש - תבחרי רופא ילדים אחד שאת מהמינה בו ותעשי הכול משהו ממליץ - עם כול הפךוסים ומינוסים שלו - כמובן לפעמים כדרי לקבל חוות דעת שניה - אז בב'שה - כן לעסות ובכלל לא להכנס ללחץ אחרי כול זריקה.

מנהל פורום חום אצל תינוקות