חום גבוה כבר יומיים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

27/02/2011 | 11:36 | מאת: אפרת

שלום,בני בן ה-10 חודשים יש רקע בבעיות של פרכוסים בחום ואושפז בבי"ח למשך 4 ימים ומטופל מאז בלומינל. לאחרונה אובחן אצלו הפסקות נשימה השינה בדרגה קשה לאחר בדיקה במעבדת השינה ועכשיו הוא עם חום גבוה כבר 3 ימים כשהשיא היה 40.2 מעלות החום לא יורד לו מתחת ל-38.5 ואם כבר אז רק לשעתיים ואז עולה שוב....היינו במיון עשו לו בדיקות דם והכל תקין ונאמר לנו שיכול ליהיות ויראלי. האם יש לנו סיבה לדאגה? אודה לתשובתך

שלום, כפי שציינתם רוב הסיכויים שמדובר במחלה וירלית ולכן יש להמתין בסבלנות שהיא תחלים.

מנהל פורום חום אצל תינוקות